Vi kan måleri

Vi utför alla typer av målerijobb, inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hedlunds Måleri i Göteborg AB

Ägs och drivs av Magnus Hedlund. Magnus är utlärd målare med gesällbrev och har mer än 25 års erfarenhet i målarbranschen.

Hedlunds måleri har funnits sedan 1924 när Målarmästare Axel Hedlund grundade företaget i Borås.

Med snart 100 års erfarenhet vågar vi säga att vi kan måleri! Vi eftersträvar alltid att leverera hög kvalitet och nöjda kunder.

Vi utför stora som små projekt med fokus på kvalitet och det lilla extra som ger våra kunder en bra slutprodukt oavsett om det är privatkund eller nyproduktion.

I mitten av 1960-talet etablerades även Hedlunds måleri i Göteborg. Expansionen innebär att Hans Hedlund drev Göteborg och Bror-Axel Hedlund drev Borås. 1999 tog sönerna Magnus & Joakim över efter deras fäder.

Under sommaren 2022 har Joakim och Magnus valt att dela upp bolagen mellan sig, vilket innebär att Borås ägs och drivs numera av Joakim medan Göteborg ägs och drivs av Magnus. De kommer att fortsätta samarbetet, dock med ändringen att det nu drivs som två separata bolag med två separata ägare.

Hedlunds i Göteborg har idag runt 50 anställda, men söker ständigt skickliga och stolta hantverkare inom måleri.

Miljö- & kvalitetcertifierade

Under år 2007 blev vi miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi använder även ett företagsanpassat kvalitetssystem som vi tillämpar på i stort sett alla typer av objekt. Under 2015 certifierade vi oss inom kvalitet, arbetsmiljö och uppfyller nu kraven enligt EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 och SS-ISO 45001:2018.

Hedlunds Måleri söker ständigt skickliga och stolta hantverkare inom måleri.
Är du en av dessa så tveka ej att höra av er till oss!

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla typer av måleriarbeten med special kompetens i epoxi-, dekorations-, brandskydds-, utvändig betongmålning samt fönsterrenovering. Vi har ett flertal servicebilar för små snabba jobb.